-
Rånrullar 150g
69kr -
Rivsalt Himalaya
259kr
Visar 421–432 av 544 resultat
Kryddblandning som är perfekt till marinader, grytor och allmän kryddning av mat.
Lakrits som krydda i maten är fantastiskt gott! Glöm bort lakrits som sött godis och upplev vilket djup lite lakritspuder gör på den färdiga maträtten! Lakrits i form av en liten sten med ett rivjärn så du river över ett puder av lakrits på maten.
Lakrits gifter sig otroligt fint med alla fisk & skaldjur, toppa räksalladen eller ägghalvornas räka! Gör sallad med apelsin, fisk & skaldjur och toppa med ett puder av rålakrits. Lax och röding är fiskar som gifter sig utsökt med lakritspudret eller varför inte toppa hummersoppan med ett svart puder av lakrits! Lakrits tillför mustighet till grytan.
Tillverkad enligt gamla hantverkstraditioner – utan tillsatser.
Finmalen senap med bruna och gula senapsfrön, i rustikt och vackert keramikkrus. Passar fint till charkuterier eller i såser och marinader
Klassiska rullrån.
Till kaffet, till glassen, eller desserter ..
Smakar exakt så som man kommer ihåg dem från barndomen .
En fyllig kryddig, söt och syrlig sås med grönsaker till hamburgare. Baserad på majonnäs. Gott till hamburgare, kycklingfilé, fisk och grönsaker.
Lyxa till vardagen med risotto på äkta italienskt carnaroliris. Inga konstigheter vare sig det gäller tillagning eller innehåll. Risotto kan med fördel ätas som ensam rätt eller tillsammans med kött/ eller fisk. Avsluta med att ringla olivolja över och strö färsk riven parmesan ost så blir den riktigt krämig och god. Varje förpackning räcker till 4 ordentliga portioner.
Lyxa till vardagen med risotto på äkta italienskt carnaroliris. Inga konstigheter vare sig det gäller tillagning eller innehåll. Väldigt god att servera som en egen rätt men kan med fördel serveras till stekt och grillad fisk. Varje förpackning räcker till 4 ordentliga portioner
Himalaya salt i form av en liten sten med ett rivjärn så du kan smaksätta din egen maträtt efter eget smak och tycke! Perfekt att ha stå framme på matbordet då vi alla önskar olika salthalt på maten.
Röd Balsamvinäger tillverkad av världens äldsta producent, Acetaia Giusti i Modena, Italien. Denna röda balsamvinäger är lagrad ca 12 år. Den har en bra sötma med mycket smak med syra och är aningens trögflytande. En klassiker till ostbrickan, ringla den på färdiga maten på tallriken. Använd som en sista topping för att förstärka smakerna på kött, kyckling eller fisk. Passar perfekt på en grönsallad och med några droppar ger den dig mustigare och smakrikare grytor. Doppa färska jordgubbar i denna balsamvinäger, försvinnande gott! Företaget Acetaia Giusti har varit i samma familjs ägo sedan 1605 och är i dag världens främsta producent av balsamvinäger. Druvmusten lagras i träfat från 1600 & 1700 talet vilket ger dem en väldigt unik smak och karaktär.
Röd Balsamvinäger tillverkad av världens äldsta producent, Acetaia Giusti i Modena, Italien. Denna röda balsamvinäger är lagrad ca 12 år. Den har en bra sötma med mycket smak med syra och är aningens trögflytande. En klassiker till ostbrickan, ringla den på färdiga maten på tallriken. Använd som en sista topping för att förstärka smakerna på kött, kyckling eller fisk. Passar perfekt på en grönsallad och med några droppar ger den dig mustigare och smakrikare grytor. Doppa färska jordgubbar i denna balsamvinäger, försvinnande gott! Företaget Acetaia Giusti har varit i samma familjs ägo sedan 1605 och är i dag världens främsta producent av balsamvinäger. Druvmusten lagras i träfat från 1600 & 1700 talet vilket ger dem en väldigt unik smak och karaktär.
Röd Balsamvinäger tillverkad av världens äldsta producent, Acetaia Giusti i Modena, Italien. Denna röda balsamvinäger är lagrad ca 15 år. En ganska söt balsamvinäger med mycket smak och ändå bra syra samt aningens trögflytande. En klassiker till ostbrickan, ringla den på färdiga maten på tallriken. Använd som en sista topping för att förstärka smakerna på kött, kyckling eller fisk. Passar perfekt på en grönsallad och med några droppar ger den dig mustigare och smakrikare grytor. Doppa färska jordgubbar i denna balsamvinäger, försvinnande gott! Företaget Acetaia Giusti har varit i samma familjs ägo sedan 1605 och är i dag världens främsta producent av balsamvinäger. Druvmusten lagras i träfat från 1600 & 1700 talet vilket ger dem en väldigt unik smak och karaktär.
Röd Balsamvinäger tillverkad av världens äldsta producent, Acetaia Giusti i Modena, Italien. Denna röda balsamvinäger är lagrad ca 15 år. En ganska söt balsamvinäger med mycket smak och ändå bra syra samt aningens trögflytande. En klassiker till ostbrickan, ringla den på färdiga maten på tallriken. Använd som en sista topping för att förstärka smakerna på kött, kyckling eller fisk. Passar perfekt på en grönsallad och med några droppar ger den dig mustigare och smakrikare grytor. Doppa färska jordgubbar i denna balsamvinäger, försvinnande gott! Företaget Acetaia Giusti har varit i samma familjs ägo sedan 1605 och är i dag världens främsta producent av balsamvinäger. Druvmusten lagras i träfat från 1600 & 1700 talet vilket ger dem en väldigt unik smak och karaktär.