Färsk pistage dierkt från Bronté på Sicilien. Hacka och strö alla fiska och skaldjursrätter som man gör på Sicilien. Mixa till ett mjöl och blanda med mandelmjöl i sockerkaka, rulltårta eller dyl. Strö över kakor och andra bakverk eller glass som garnering. Underbart gott och nyttigt!
En helt underbar pistagekräm med en fantastisk smak av pistage! Gott till ostbrickan med klassiska salta kex tillverkade på olivolja! Fungerar även att blanda ut den med grädde till en mildare kräm att använda som fyllning i bakverk. Bra som fyllning i bakverk, tårtor, kakor, våfflor, crepes, macarons, rulltårta, koka ner i pannacotta eller blanda med mascarponeost!
Från ZaraMamas kommer denna häftiga grej som de kallar för Gourmet popping corn. Lägg in den torkade majsrullen i den medföljande mircrovågspåsen och därefter in i micron. De finns i fyra olika sorter med olika egenskaper och färger. Detta är Midnight blue, krämig och smakrik med sin midnattsblå färg och stora, fluffiga popkorn.
Från ZaraMamas kommer denna häftiga grej som de kallar för Gourmet popping corn. Lägg in den torkade majsrullen i den medföljande mircrovågspåsen och därefter in i micron. De finns i fyra olika sorter med olika egenskaper och färger. Detta är Rich ruby red, med sin djupröda färg och lätt nötiga smak.