En helt underbar Pesto Genovese med tryffelsmak! Innehåller DOP klassad basilika, pinjenötter, cashewnötter och olivolja samt bra med vit tryffelsmak! För dig som älskar tryffel är denna pesto ett måste ha! Passar utmärkt i pastarätter, på brödbitar, ostbrickan eller som smaksättare i såser och grytor. Klicka lite pesto på pizzan eller direkt på färdiga maten på tallriken! En fantastiskt sista topping som förhöjer maträtten. Tillverkad i Italien av La Favorita.
En helt underbar Pesto Genovese med DOP klassad basilika, pinjenötter, cashewnötter och olivolja! Smakar mycket fin basilika och dessutom är den vegansk. Passar utmärkt i pastarätter, på brödbitar, ostbrickan eller som smaksättare i såser och grytor. Klicka lite pesto på pizzan eller direkt på färdiga maten på tallriken! En fantastiskt sista topping som förhöjer maträtten. Tillverkad i Italien av La Favorita.
En Ligurisk Pesto Genovese med DOP klassad basilika, pinjenötter, cashewnötter och olivolja. I denna pesto ingår även vitlök, pecorino och parmesanost vilket gör att basilika smaken är mjukare och lenare.
Passar utmärkt i pastarätter, på brödbitar, ostbrickan eller som smaksättare i såser och grytor. Klicka lite pesto på pizzan eller direkt på färdiga maten på tallriken! En fantastiskt sista topping som förhöjer maträtten. Tillverkad i Italien av La Favorita.
En helt underbar Pesto tillverkad av endast solrosolja och pistage från staden Bronte på Sicilien. Tycker du om pistage kommer du älska denna pesto! Passar utmärkt i pastarätter, på brödbitar, ostbrickan eller som smaksättare i såser och grytor. Bred ett tunt lager av denna pistage pesto på en skiva lufttorkad skinka. Lägg på en assiett med lite ruccola, droppa över balsamvinäger av god kvalitet! På Sicilien serveras pistage pesto till det mesta. Klicka lite pesto på pizzan eller direkt på färdiga maten på tallriken! En fantastisk sista topping som förhöjer maträtten. Tillverkad i Italien av Scyavuru.
En helt fyllig och smakrik Pesto Pomodor på soltorkade tomater från Ligurien, Italien! Rund och fin i smaken passar den utmärkt i pastarätter, på brödbitar, ostbrickan eller som smaksättare i såser och grytor. Klicka lite pesto på pizzan eller direkt på färdiga maten på tallriken! En fantastiskt sista topping som förhöjer maträtten.
Färsk pistage dierkt från Bronté på Sicilien. Hacka och strö alla fiska och skaldjursrätter som man gör på Sicilien. Mixa till ett mjöl och blanda med mandelmjöl i sockerkaka, rulltårta eller dyl. Strö över kakor och andra bakverk eller glass som garnering. Underbart gott och nyttigt!
En helt underbar pistagekräm med en fantastisk smak av pistage! Gott till ostbrickan med klassiska salta kex tillverkade på olivolja! Fungerar även att blanda ut den med grädde till en mildare kräm att använda som fyllning i bakverk. Bra som fyllning i bakverk, tårtor, kakor, våfflor, crepes, macarons, rulltårta, koka ner i pannacotta eller blanda med mascarponeost!
Från ZaraMamas kommer denna häftiga grej som de kallar för Gourmet popping corn. Lägg in den torkade majsrullen i den medföljande mircrovågspåsen och därefter in i micron. De finns i fyra olika sorter med olika egenskaper och färger. Detta är Midnight blue, krämig och smakrik med sin midnattsblå färg och stora, fluffiga popkorn.