Ren och skär viltlycka! Krut Viltrub är en kryddblandning framtagen för att passa alla typer av viltkött – som rub eller som vanlig krydda. Med det sagt så går det såklart utmärkt att använda Krut Viltrub till vilket kött du vill, för en lite vildare smak.
Krut Viltrub innehåller inget tillsatt socker. Det som ger Krut Viltrub dess unika smak är Black Garlic – en smakförhöjare som lyfter befintliga smaker med sin naturlig sötma.
Ljuvlig till alla sallader, grönsaker och olika form av dessert! Använd till hela ost&charkbrickans ostar, skinka, salami, kex mm. Endast fantasi sätter gränser för användningsområden! Helt naturlig produkt utan tillsatser av socker eller aromer.
Underbar Vincotto med mycket fin smak av fikon, trögflytande och passar till sallad, ost & charkbricka likväl som frukt, bär och glass! Mustig i smaken, blanda gärna med en god kvalitets olivolja till en vinegrette.
Mustig och aromatisk vincotto lagrad 8 år på träfat. Vincotto kallas ofta falsk balsamvinäger då den tillverkas av andra druvor och i ett annat distrikt än balsamvinäger. Används som balsamvinäger.
Av alla smaker är denna bäst! Balans mellan syra och sötma perfekt, mao min solklara favorit av de alla. Använd till alla sallader, grönsaker och olika form av dessert! Använd till hela ost&charkbrickans ostar, skinka, salami, kex mm. Endast fantasi sätter gränser för användningsområden! Helt naturlig produkt utan tillsatser av socker eller aromer.
Vit Balsamvinäger tillverkad av världens äldsta producent, Acetaia Giusti i Modena, Italien. Denna vita balsamvinäger är lagrad ca 5-8 år och har en mjuk rund sötma kombinerad med en härlig syra. Passar perfekt på en grönsallad, piffar upp en traditionell räkcocktail eller ger dig en mustig fiskgryta. Företaget har varit i samma familjs ägo sedan 1605 och är i dag världens främsta producent av balsamvinäger. Druvmusten lagras i träfat från 1600 & 1700 talet vilket ger dem en väldigt unik smak och karaktär.
Vit Balsamvinäger tillverkad av världens äldsta producent, Acetaia Giusti i Modena, Italien. Denna vita balsamvinäger är lagrad ca 5-8 år och har en mjuk rund sötma kombinerad med en härlig syra. Passar perfekt på en grönsallad, piffar upp en traditionell räkcocktail eller ger dig en mustig fiskgryta. Företaget har varit i samma familjs ägo sedan 1605 och är i dag världens främsta producent av balsamvinäger. Druvmusten lagras i träfat från 1600 & 1700 talet vilket ger dem en väldigt unik smak och karaktär.