Italiensk mjuk nougat (Torrone morbido) fullspäckad med härlig pistage och pistagekräm vilket gör den mjuk och även grön i färgen. Om du tycker om nougat och pistage är detta perfekt njutning för dig! Färsk bakad direkt från Italien till Örebro!
En söt och härligt fruktig vinäger med lite syra och smak av tranbär. Passar till allt; sallader, kyckling, marinader, vinegrette, ostbrickan, glass mm mm
Tips: blanda med olivolja basilika, en smaksensation där smakerna lyfter fram varandra!
En härlig glaze med smak av tryffel till ostbrickan, pensla på kött eller kyckling vid grillning. Jättegott att droppa på chokladtryffel med hallonsmak eller till salta hallonchips som dipp! Denna glaze är söt och aningens trögflytande med en fin smak av tryffel. Perfekt som topping till pizza med salami, ruccola och fetaost, bra med sötman till salta smaker. Tillverkad av Acetaia Giusti som är världens äldsta producent av balsamvinäger. Företaget grundades redan 1605 och är ännu efter 17 generationer i samma familjs ägo!
Tryffelbalsamvinäger tillverkad av världens äldsta producent, Acetaia Giusti i Modena, Italien. Denna tryffelbalsamvinäger är lagrad ca 12 år och är en smakbomb till ostbrickan! Testa den till mögelostar. Droppa som en sista topping över en omelett, på pizza eller enklast droppa på färdiga maten på tallriken. Den smakar jättegott till färska hallon, bara droppa lite i en skål och doppa hallonen i den. Företaget har varit i samma familjs ägo sedan 1605 och är i dag världens främsta producent av balsamvinäger. Druvmusten lagras i träfat från 1600 & 1700 talet vilket ger dem en väldigt unik smak och karaktär.
Tryffelbalsamvinäger tillverkad av druvmusten från Barolodruvan som växer i Piemonte, Italien. En söt och trögflytande balsamvinäger med en uttalad tryffelsmak. Mycket god, som en smakbomb till ostbrickan! Testa den till mögelostar. Droppa som en sista topping över en omelett, på pizza eller enklast droppa på färdiga maten på tallriken. Den smakar jättegott till färska hallon, bara droppa lite i en skål och doppa hallonen i den.
Från vännerna på Think Mediterranean i Spanien har vi här grymt goda, friterade Valenciamandlar i sitt absoluta esse! Underbart krispiga, här utsökt smaksatta med tryffel, passar de alldeles perfekt som snacks till drinken, till ostarna eller charken.
Detta uråldriga transylvanska recept stoppar blodsugare. Intensiv vitlök i kombination med indisk chili ger kraft, medan blandningen av örter, karamelliserad lök och limejuice adderar en djup smak. Mycket dödlig eller helt beroendeframkallande. 6 miljon på Scoville skalan!