Helt underbart va gott! Smak av blodapelsin, söt utan socker och lagom syra. Utsökt i sallad med fin olivolja. Räkor, lax, torsk eller helt enkelt all typ av fisk och skaldjur och såklart dessert med pistage och granatäpple. Tänk sallad med mozarella, tomater, apelsin, granatäpple och lite gröna salladsblad. Pesto, jordgubbar, tomater och mozarella med denna som topping, underbat! Perfekt som drinkbas såklart, en aperol kanske? Bara tillsätta sprit eller servera som en alkoholfri drink med t.ex. Sprite eller dylikt i den! Innehåller inga sockertillsatser utan är söt tack vare den kokta druvmusten dvs färska saften av vindruvor.
Svart tapenade är en äkta klassisk tapenade gjord på gröna oliver. En självklarhet till en crostini eller lite bröd innan maten. Men prova också som tillbehör till maten för att på ett enkelt sätt ge den lilla twisten som betyder så mycket.
Svart vitlök är den perfekta smaksättare som tar din matlagning till nya höjder! Med svart vitlök gå¨r du från glas amatörkock till mästerkock! Hacka och använd i sallader eller strö över färdiga maten på tallriken. Mosa och använd i såser och grytor.
Svart vitlök har fermenterats genom upphettning i viss temperatur under en viss tid. Den smakar inte längre vitlök utan har en syrlig, sötaktig smak med umami som underton. Använd som smakförstärkare i olika maträtter.
Svart vitlök är den perfekta smaksättare som tar din matlagning till nya höjder! Med svart vitlök går du från glad amatörkock till mästerkock! Använd den till ostbrickan eller i såser och grytor, tomatsoppan eller annan röra du gör själv! Denna kräm är helt koncentrerad av svarta vitlöken och har massor med smak.
Svart vitlök har fermenterats genom upphettning i viss temperatur under en viss tid. Den smakar inte längre vitlök utan har en syrlig, sötaktig smak med umami som underton. Använd som smakförstärkare i olika maträtter.
Svarta oliver med Provencalska kryddor Brunel är förrädiskt goda. De kallas även Svarta oliver kryddade a la Grecque och kommer från Eugene Brunel i Languedoc i södra Frankrike.
Själva oliverna köper Brunel från utvalda gårdar i Marocko. Deras varliga hantering av oliverna ger denna förstklassiga produkt. Dessa oliver ligger utan lag enligt traditionen.
Både läcker som cocktail oliv och utmärkt som tillbehör i matlagningen. Du väljer.
Lakrits- och salmiakkräm omgiven av saltlakrits och salmiak.
Världens saltaste lakrits.
Vågar du smaka?
Den första är en chock! Ett intensivt salteldorado i munnen, svidande härligt på något sätt. Vad i helvete var det!?, tänkte du när du smakade första gången. Sedan tog du en bit till. Och en till… Du älskar den.
Så goda mjuka lena oliver, perfekta i olika sallader, i synnerhet den berömda Nicoise salladen såklart. Passar i sallader med apelsinskivor och granatäpplekärnor, gifter sig jättefint ihop. Ost & charkbrickan får ett lyft med dessa oliver till salami, prosciutto, bresaola etc.
En lätt salt och även söt sås med inspiration från det asiatiska köket! En utsökt fräsch smak med tydliga toner av lime. Härlig till alla asiatiska rätter, grillade grönsaker, rostad anka eller marinera kycklingvingar!