Showing 265–276 of 334 results
Röd Balsamvinäger tillverkad av världens äldsta producent, Acetaia Giusti i Modena, Italien. Denna röda balsamvinäger är lagrad ca 15 år. En ganska söt balsamvinäger med mycket smak och ändå bra syra samt aningens trögflytande. En klassiker till ostbrickan, ringla den på färdiga maten på tallriken. Använd som en sista topping för att förstärka smakerna på kött, kyckling eller fisk. Passar perfekt på en grönsallad och med några droppar ger den dig mustigare och smakrikare grytor. Doppa färska jordgubbar i denna balsamvinäger, försvinnande gott! Företaget Acetaia Giusti har varit i samma familjs ägo sedan 1605 och är i dag världens främsta producent av balsamvinäger. Druvmusten lagras i träfat från 1600 & 1700 talet vilket ger dem en väldigt unik smak och karaktär.
Röd Balsamvinäger tillverkad av världens äldsta producent, Acetaia Giusti i Modena, Italien. Denna röda balsamvinäger är lagrad ca 15 år. En ganska söt balsamvinäger med mycket smak och ändå bra syra samt aningens trögflytande. En klassiker till ostbrickan, ringla den på färdiga maten på tallriken. Använd som en sista topping för att förstärka smakerna på kött, kyckling eller fisk. Passar perfekt på en grönsallad och med några droppar ger den dig mustigare och smakrikare grytor. Doppa färska jordgubbar i denna balsamvinäger, försvinnande gott! Företaget Acetaia Giusti har varit i samma familjs ägo sedan 1605 och är i dag världens främsta producent av balsamvinäger. Druvmusten lagras i träfat från 1600 & 1700 talet vilket ger dem en väldigt unik smak och karaktär.
Röd Balsamvinäger tillverkad av världens äldsta producent, Acetaia Giusti i Modena, Italien. Denna röda balsamvinäger är lagrad ca 20 år. En ganska söt balsamvinäger med mycket smak och ändå bra syra samt aningens trögflytande. En klassiker till ostbrickan, ringla den på färdiga maten på tallriken. Använd som en sista topping för att förstärka smakerna på kött, kyckling eller fisk. Passar perfekt på en grönsallad och med några droppar ger den dig mustigare och smakrikare grytor. Doppa färska jordgubbar i denna balsamvinäger, försvinnande gott! Företaget Acetaia Giusti har varit i samma familjs ägo sedan 1605 och är i dag världens främsta producent av balsamvinäger. Druvmusten lagras i träfat från 1600 & 1700 talet vilket ger dem en väldigt unik smak och karaktär.
Röd Balsamvinäger tillverkad av världens äldsta producent, Acetaia Giusti i Modena, Italien. Denna röda balsamvinäger är lagrad ca 20 år. En ganska söt balsamvinäger med mycket smak och ändå bra syra samt aningens trögflytande. En klassiker till ostbrickan, ringla den på färdiga maten på tallriken. Använd som en sista topping för att förstärka smakerna på kött, kyckling eller fisk. Passar perfekt på en grönsallad och med några droppar ger den dig mustigare och smakrikare grytor. Doppa färska jordgubbar i denna balsamvinäger, försvinnande gott! Företaget Acetaia Giusti har varit i samma familjs ägo sedan 1605 och är i dag världens främsta producent av balsamvinäger. Druvmusten lagras i träfat från 1600 & 1700 talet vilket ger dem en väldigt unik smak och karaktär.
Exklusiv äkta balsamvinäger tillverkad av enbart kokad druvmust som lagrats 50 år i trätunnor av olika träslag för att ge den färdiga produkten dess unika smak. Balsamvinägern är förpackad i exklusiv snygg trälåda tillverkad av de sju olika träslag trätunnorna har vid lagring av druvmusten; körsbär, kastanj, akacia, ask, ek, mullbär och fläder.
Balsamvinäger är en klassiker till ostbrickan, ringla den på färdiga maten på tallriken. Använd som en sista topping för att förstärka smakerna på kött, kyckling eller fisk.
Doppa färska jordgubbar i de väl lagrade balsamvinäger, försvinnande gott!
Exklusiv snygg trälåda innehållande 5 olika balsamvinäger lagrade 6-20 år. Trälådan är tillverkad av sju olika träslag; körsbär, kastanj, akacia, ask, ek, mullbär och fläder.
Balsamvinäger är en klassiker till ostbrickan, ringla den på färdiga maten på tallriken. Använd som en sista topping för att förstärka smakerna på kött, kyckling eller fisk. Passar perfekt på en grönsallad och med några droppar ger den dig mustigare och smakrikare grytor.
Doppa färska jordgubbar i de väl lagrade balsamvinäger, försvinnande gott!
Ekologisk röd Balsamvinäger tillverkad av världens äldsta producent, Acetaia Giusti i Modena, Italien. Denna röda balsamvinäger är lagrad ca 8 år. Den har en bra syra men ändå en viss liten sötma med mycket fruktiga toner och smak. Passar perfekt på en grönsallad och med några droppar ger den dig mustigare och smakrikare grytor.
Rödvinsvinäger, dessutom en väldigt syrlig och fin. Testa den och du blir positivt överraskad av den fina smaken. Inte alls så skarp som man annars kan uppleva vinäger. Mjuk och rund i smaken.
En helt underbar kräm med smak av saffran!
Använd den som fyllning i alla bakverk såsom tårtor, bakelse, bullar, sockerkaka, rulltårta, våfflor, crepes. Allra enklast är att klicka lite på glass eller toppa färska frukt & bär.
Ljuvlig kräm med smak av saffran! Använd den som fyllning i alla bakverk såsom tårtor, bakelse, bullar, sockerkaka, rulltårta, våfflor, crepes. Allra enklast är att klicka lite på glass eller toppa färska frukt & bär. En enorm smakförhöjare! Denna kräm är även god till ostbrickan med klassiska salta kex tillverkade på olivolja! Krämen är tillverkad på Sicilien på en gård som ägs av 3 svågrar. De odlar alla ingredienser på gården!
En het och smakrik kryddmix till krämiga såser, vinegretter, grönsaker, nudelsallad och mycket mer.
Säljs på lösvikt och priset är 95 kr per 100 gram.
Fleur de Sel de Camargue är ett havssalt som har skördats för hand i Aigues-Mortes sedan antiken, och som är särskilt smältande och välsmakande. Ett salt som håller en hög kvalitet. Esprit Provence Fleur de Sel med krispiga och raffinerade kristaller förhöjer smaken i din matlagning.
Fleur de Sel är perfekt till kött, grillad fisk, grönsaker, råa grönsaker och mycket mer. Fleur de Sel används försiktigt i slutet av tillagningen eller vid servering.
No products in the cart.