Himmelsk spenatpasta till alla fisk-& skaldjursrätter, färska tomater, ljusare köttyper såsom kyckling, kalv eller fläsk. Det räcker även med att koka pastan och servera med grönsaker, en god olivolja och lite balsamvinäger! Tillsammans med rosa räkor i den gröna pastan blir det en fin bjudrätt!
En pasta full med smaker, extra kul då den är smaksatt med spenat, rödbeta, morot och mejram. Inga konstigheter bara naturligt! Vid kokning blir färgerna kvar och med lite olivolja över förstärks de. Servera med bara grönsaker och olivolja!
Pasta Paccheri bakad på majs-&rismjöl, glutenfri. Denna pasta är bra att göra pastasallader på vilket annars kan vara svårt med glutenfria pastasorter.
Denna pastasort passar bäst till tyngre grädd-och köttsåser.
En pasta full med smak av kakao. Inga konstigheter bara naturligt! Vid kokning blir färgen kvar och med lite olivolja över förstärks de. Servera med bara räkor och en lättsam chilisås, lite tomater och minimozarella till. Smakrikt och effektfullt!
En pasta full med smaker, extra kul då den är smaksatt med spenat, rödbeta, svart morot och gurkmeja. Inga konstigheter bara naturligt! Vid kokning blir färgerna kvar och med lite olivolja över förstärks de. Servera med bara grönsaker och olivolja!
Pasta Tagliolini smaksatt med basilika och vitlök som passar bra med färska tomater, ost och ljusare köttyper såsom kyckling, kalv eller fläsk. En god tomatsås gör sig alldeles utmärkt att servera till denna pasta.
Svart pasta med bläckfiskbläck passar till ljusare rätter som accentuerar den härliga djupsvarta färgen. Särskilt bra passar den till alla skaldjur (rosa räkor eller kräftstjärtar i krämig sås….) och fisk.
Färgen på bläckfiskpasta kommer visserligen från en fisk, däremot ger den ingen direkt smak. Du kan använda den svarta pastan utan att tänka på det mer än som en läcker färg.
Tagliolini smaksatt med citronn, otroligt gott till en fiskgryta med , räkor eller ett vegetariskt alternativ med morötter och granatäpplekärnor. Strö över hackad pistage och alla smaker smälter samman i gommen. En sensation av smaker! Ringla över en god olivolja.
Tryffelpasta smaksatt med riktig svart sommartryffel från Alba som ger tryffel tagliolini en otroligt härlig tryffelsmak! Passar bra tillsammans med en krämig svampsås eller ät den som den är med god riven parmesan och en skvätt olivolja. Droppa gärna över en god lagrad balsamvinäger med hallonsmak över, den perfekta kombinationen.
En pasta full med smaker, extra kul då den är smaksatt med spenat, rödbeta, morot och mejram. Inga konstigheter bara naturligt! Vid kokning blir färgerna kvar och med lite olivolja över förstärks de. Servera med bara grönsaker och olivolja!
En fantastiskt god kryddmix att smaksätta såser & grytor med, breda på en brödbit och sätta i ugnen, pizzabotten eller blanda ut med creme fraiche till en god kall röra. Perfekt som kall sås eller dippsås!
Säljs på lösvikt och priset är 79 kr per 100 gram.