Description
Magnus Johansson har via sin roll som köksmästare på klassiska Stockholmskrogar såsom Sturehof, Hotel Rival och Hotel Skeppsholmen en stark koppling till våra svenska mattraditioner. Han har en stor passion för hantverket att förädla till synes enkla svenska råvaror till fantastiska rätter. Det var just denna yrkespassion som en sen kväll i köket på Hotel Skeppsholmen gav honom inspiration till att försöka ta fram den perfekta senapen. Med skånska senapsfrön, socker, kryddor och traditionell svensk ättika lades grunden för hans kryddstarka och vispade senap.
Ingredienser: Tomatpuré, socker, äppelvinäger, schalottenlök, salt, vitlök, kryddor, konserveringsmedel (kaliumsorbat).
Näringsdeklaration per 100g
Energi 533 kcal, 127 kj, Fett 0,9 g, varav mättat Fett < 0,1 g, Kolhydrater 34,9 g, varav sockerarter 32,2 g, Protein 1,9 g, Salt 2,2 g