En helt underbart god chokladkräm med sockerdragerade hasselnötter i som ger lite tuggmotstånd! Bred på klassiska salta kex tillverkade på olivolj – mums! Fungerar även att blanda ut den med grädde till en mildare kräm att använda som fyllning i bakverk. Bra som fyllning i bakverk, tårtor, kakor, våfflor, crepes, macarons, rulltårta, koka ner i pannacotta eller blanda med mascarponeost!
Hel skalad pistage direkt från Bronté på Sicilien. Används i olika maträtter genom att hacka och strö över sallader med t.ex. morötter, apelsin, saffran, granatäpple. Perfekt till alla fisk-och skaldjursrätter, i skaldjurslasagne eller strö över en fisk gratäng. Jättegott i pannacotta, strö hackad över glass eller kakor, garnering på morotskaka är alldeles utsökt!
The Rib Man’s HOLY FUCK HOT SAUCE – En tjock och väldigt stark chilisås från England med smak av tomat och Scotch Bonnet Chilli. Perfekt till hamburgare, kyckling eller ribs.
Indian Hot Chilli Pickles, för dig som gillar när det är starkt! I Indien blandar man denna med ris och färska grönsaker och serverar eventuellt med fisk, kyckling eller kött till. Går utmärkt att blanda med färska grönsaker eller gör en allt i ett plåt och lägg ner detta med övriga grönsaker. Blanda ner i en potatissallad eller pastasallad eller ha den helt enkelt som ett tillbehör på tallriken.
Italiensk smakrik salladskrydda att strö över olika typer av sallader. Passar även bra till alla fisk- och kycklingrätter. Blanda med en god olivolja och ringla som en sås över maträtten.
Exklusiv spritfylld schweizisk choklad. Tennesse Fire är en blandning av en eldig kanellikör och Jack Daniels Old No. 7 Tennessee Whiskey med en kryddig och intensiv eftersmak.
Upplev smaken av citrus från yuzu-frukten, tillsammans med de rika umami-smakerna av miso, vilket gör denna sås exceptionell. Med en perfekt balans mellan söta, salta och citrusiga toner är vår BBQ-sås ett utmärkt val för att förhöja smakerna av fläsk, kyckling, lax och skaldjur. Oavsett om du lagar mat i ugnen, grillar eller lagar mat i en fritös, lyfter Japanese YUZU BBQ Sauce varje rätt till nya höjder av kulinarisk förträfflighet. Från marinering till glasering, denna mångsidiga sås tillför en explosion av japansk-inspirerad smak till dina favoritmåltider.
En söt och aningens syrlig vinäger med fin smak av jordgubb. Passar till allt; sallader, kyckling, marinader, vinegrette mm mm
Perfekt till alla fisk-/och skaldjursrätter samt sallader och såklart dessert. Marinera de färska jordgubbarna, ringla över en fruktsallad eller servera som vinegrette till sallad på ruccola, get-/fetaost och färska jordgubbar!
Produkten kostar 59kr/dl. Du väljer flaskmodell under fliken övrigt. Priset på flaska tillkommer.
Skeppsholms julsenap är sötsyrlig, grov och kryddig. Magnus Johansson har via sin roll som köksmästare på klassiska Stockholmskrogar såsom Sturehof, Hotel Rival och Hotel Skeppsholmen en stark koppling till våra svenska mattraditioner. Han har en stor passion för hantverket att förädla till synes enkla svenska råvaror till fantastiska rätter.
Kaffe – Levereras som hela bönor. Består av kaffe från Brasilien ”Mantiqueira de Minas”, Colombia ”Santa rita – Huila” och Peru ”Pluma Dorada” som rostats för att få fram de bästa egenskaperna för espresso. En krämig och varm espresso som ändå känns lätt och smarrig.