En härlig crema med smak av jordgubb till ostbrickan, använd på dessert såsom glass eller på färska bär! Den är söt och aningens trögflytande med en mycket tydlig och fin smak av jordgubb. Passar perfekt ihop med fisk-& skaldjursrätter! Passar bra tillsammans med vår kaffekräm från Italien.
Dijonsenap kännetecknas av sina noggrant utvalda ingredienser som har framställts enligt mycket specifika krav. Bornibussenap med honung ger kryddighet och mjukhet till ditt vita kött.
Dijonsenap kännetecknas av sina noggrant utvalda ingredienser som har framställts enligt mycket specifika krav; Det är detta som gör denna senap så len och full av smak.
Hot, hot, hot! Toner av både citron och chili i denna härligt heta sås! Använd som smaksättare i vad du vill eller som dipp till maten, grönsakerna eller bred på hamburgaren. Kryddig och stark chilisås med citron, underbart gott!
Hot, hot, hot! Kryddig och rökig het chili i denna härliga sås! Använd som smaksättare i vad du vill eller som dipp till maten, grönsakerna eller bred på hamburgaren.
Långkokt saltlakrits omgiven av vit choklad smaksatt med citron, lime, yuzu och bergamott
Quadruple trubbel? Den här pralinen är fullpackad med olika sorters citrus, fräsch och läskande, där bergamott från kustområdena i Kalabrien bidrar med både vuxensmak och fin kryddig citrusdoft.
Röd Balsamvinäger tillverkad av världens äldsta producent, Acetaia Giusti i Modena, Italien. Denna röda balsamvinäger är lagrad ca 12 år och dessutom ekologisk. Den har en bra sötma med mycket fruktig smak, lite syra och aningens trögflytande. En klassiker till ostbrickan, ringla den på färdiga maten på tallriken. Använd som en sista topping för att förstärka smakerna på kött, kyckling eller fisk. Passar perfekt på en grönsallad och med några droppar ger den dig mustigare och smakrikare grytor. Doppa färska jordgubbar i denna balsamvinäger, försvinnande gott! Företaget Acetaia Giusti har varit i samma familjs ägo sedan 1605 och är i dag världens främsta producent av balsamvinäger. Druvmusten lagras i träfat från 1600 & 1700 talet vilket ger dem en väldigt unik smak och karaktär.
Sötlakrits dragerad med vit choklad och mjölkchoklad och rullad i pulver av frystorkad passionsfrukt. Perfekt balans av choklad, lakrits och fruktsmak.
Ajo Morado, en burk färsk mosad vitlök som doftar och smakar helt underbart! Perfekt för dig som vill ha mycket vitlökssmak i maten. Använd den i allt där du skulle använt en vanlig färsk vitlök. Så enkelt att bara ta fram burken ur kylskåpet och tillsätta i matlagningen. Gör vitlöksbröd genom att breda på en brödbit och grilla!
Den rosa vitlöken Las Pedroneras har en starkare arom och kryddigare smak än den vanliga vitlöken. Den används flitigt i det La Mancha kökets maträtter.
En härlig glaze med smak av fikon till ostbrickan, pensla på kött eller kyckling vid grillning, använd på dessert såsom glass eller på färska jordgubbar! Den är söt och aningens trögflytande med en fin smak av fikon. Tillverkad av Acetaia Giusti som är världens äldsta producent av balsamvinäger. Företaget grundades redan 1605 och är ännu efter 17 generationer i samma familjs ägo!