Njut av en mjuk tryffel med vit choklad, hasselnötter, en touch av salt och en fyllig lakritssmak som stannar kvar hos dig länge. Tryffeln är god på egen hand, i kombination med ditt favoritkaffe eller en smakrik öl. Fylliga rödviner såsom Amarone eller Rioja kan gärna avnjutas med La Perla Liquirizia e nocciolas kryddiga lakritstoner där den mjuka kakaon lugnar ner vinets sträva tanniner och lyfter istället fram mogna bär, färskmalen svartpeppar och vanilj.
En len vit förförisk chokladtryffel som innehåller hela 32 % sicilianska pistagenötter, de godaste, läckraste och mest beroendeframkallande tryfflar som du smakat, någonsin. En pistagetryffel som är magiskt god, det går knappt att beskriva med ord.
Avnjut sött, bubbligt dessertvin (Moscato d’Asti) Bubblet lättar upp och ger frukt till nougaten. Fläder, pistage och marsipantoner virvlar runt i munnen. Fräscht och gott! Söt Malmsey-Madeira ( Blandy’s Harvest 2008) Den friska pistagen får sällskap av syrlig citrus, fikon och torkad aprikos. Medelhavet och Mellanöstern samsas på smaklökarna.
Krispiga pistagebitar och en frisk bärsmak som balanserar den fina nötigheten från pistagen, en mjuk och fin vit chokladsmak och krispiga mandelbitar. La Perlas tryffel ger en fin mix av olika smaker som blir till en finstämd smakharmoni. Kanske kombinera till en syrlig espresso?
Innehåller vit choklad och är fylld med härliga hasselnötter IGP från Piemonte (35 %). Gillar du denna, missa då inte den vita tryffeln med pistagenötter.
Passar med fyllig Shiraz (Golden Triangle, Sydafrika) Den vita chokladen lugnar ser strävheten i vinet, ger plats åt körsbär, svarta vinbär, rosépeppar och krämiga, nästan smöriga hasselnötstoner.
Maltig irländsk whiskey (Bushmills 10 years old) Konserverade päron, rostade hasselnötter och karamelliserade söta toner skapar tillsammans en knäckig päronpaj till smakexplosion.
Himmelsk seg lakritskola doppad i mörk choklad med ett tunt täcke havssalt! Tillverkad av Kaffe & Pralin i Örebro, allt handgjort från början till slut med noga utvalda råvaror.
Himmelsk seg och god lakritskola doppad i mörk choklad, chilikross och ett tunt täcke havssalt! Tillverkad av Kaffe & Pralin i Örebro, allt handgjort från början till slut med noga råvaror. Helt naturligt och galet gott!
Himmelsk seg och god lakritskola doppad i mörk choklad, citronkross och ett tunt täcke havssalt! Tillverkad av Kaffe & Pralin i Örebro, allt handgjort från början till slut med noga råvaror. Helt naturligt och galet gott!
Så cool! Perfekt som drinkbas, bara tillsätta prosecco eller servera som en alkoholfri drink med t.ex. Sprite eller dylikt i den! Tillsätt vatten, basilika och isbitar. Självklart kan du använda den i matlagning också, ringla över fisk, sallader och dessert! Blanda med en smakrik olivolja och ringla över salladen med fetaost, oliver, soltorkade tomater mm. Glöm inte fruktsalladen…… Härliga citrustoner i denna balsam cocktail bar! Innehåller inga sockertillsatser utan är söt tack vare den kokta druvmusten dvs färska saften av vindruvor.