Showing 109–120 of 334 results
Otroligt goda minigrissini som gott snacks till ostbrickan eller till en tomatsoppa!
Otroligt goda minigrissini som gott snacks till ostbrickan eller till en tomatsoppa!
Gröna Lucque oliver Brunel anses av många vara den finaste aperitifoliven man kan få tag på. Stora och avlånga med en fin fasthet och karaktär i smaken är de en stor läckerhet. Brunels inläggning är fint balanserad och mycket prisvärd för dessa exklusiva oliver.
En chilisås gjord på fermenterad Habanerochili. Habeneron växer på Fynbos gård som ligger mitt i ett naturreservat och den plockas för hand på mornarna innan den varsamt tas om hand.
Habanesco sauce är helt fri från tillsatser och där finns inte heller något socker eller annat sötningsmedel tillsats utan Fynbos låter Habanerochilins naturliga sötma komma fram. Detta är en sås att använda som smaksättare till varhelst du vill få fram den underbara hetta som Habanero har.
FFF står för Fantastically, Fabulous, Fiery
Chilihetta är 10/10
Här har vi ett gott flingsalt blandat med 2 olika sorters chili (ancho & cayenne) som ger en fin kick till alla maträtter oavsett fisk, grönsaker, kött eller kyckling!
Glutenfri sötlakrits dragerad med vit belgisk choklad rullad i pulver av frystorkade hallon. För att ge smakupplevelsen lite sting har vi tillsatt en gnutta chili.
Mohedas underbara marmelad med hallon & lakrits! Smaka och du är fast, en av våra mest populära marmelader. Passar till ostbrickans alla olika sorters ost & kex likväl som till glass eller varför inte prova på en ugnsbakad salt laxfilé! Lax och lakrits är en underbar kombo!
Himmelsk seg lakritskola doppad i mörk choklad med ett tunt täcke havssalt! Tillverkad av Kaffe & Pralin i Örebro, allt handgjort från början till slut med noga utvalda Himmelsk hallon och lakritskola, doppad i mörk choklad och pudrad med hallonkross. Gjord på noga utvalda råvaror vilket ger en fantastiskt fräsch hallonsmak, liksom smälter i munnen. Allt handgjort från början till slut av Kaffe & pralin i Örebro. Helt naturligt och galet gott!åvaror.
En härlig glaze med smak av hallon till ostbrickan, pensla på kött eller kyckling vid grillning, använd på dessert såsom glass eller på färska hallon! Den är söt och aningens trögflytande med en fin smak av hallon. Passar perfekt ihop med allt som smakar tryffel t.ex. ostar, chips, olivolja vitt tryffel. Tillverkad av Acetaia Giusti som är världens äldsta producent av balsamvinäger. Företaget grundades redan 1605 och är ännu efter 17 generationer i samma familjs ägo!
Hallonbalsamvinäger tillverkad av världens äldsta producent, Acetaia Giusti i Modena, Italien. Denna hallon balsamvinäger är lagrad ca 12 år och är en smakbomb till ostbrickan! Testa den till mögelostar eller Brie med tryffelsmak. Blanda med olivolja med vit tryffel och du har en fantastisk vinegrette att ringla över sallad, lufttorkad skinka, stekta pilsgrimsmusslor mm. Ringla den på glass eller färska bär eller enklast direkt på stekt/grillat kött eller kyckling på tallriken innan du börjar äta. Företaget har varit i samma familjs ägo sedan 1605 och är i dag världens främsta producent av balsamvinäger. Druvmusten lagras i träfat från 1600 & 1700 talet vilket ger dem en väldigt unik smak och karaktär.
En söt och syrlig vinäger med hallonsmak. God till fisk- och skaldjursrätter, fruktsallader samt dressingar och marinader.
Tips: blanda med olivolja vit tryffel och ringla över pilgrimsmusslor eller en sallad med grön sparris, delikatesspotatis och ruccola!
En söt och syrlig vinäger och härlig smak av hallon. Passar till allt; sallader, kyckling, marinader, vinegrette mm mm
Perfekt till alla fisk-/och skaldjursrätter samt sallader och såklart dessert. Blanda med olivolja vit tryffel och du får en smaksensation!
Produkten kostar 59kr/dl. Du väljer flaskmodell under fliken övrigt. Priset på flaska tillkommer.
No products in the cart.