Showing 109–120 of 315 results
Himmelsk seg lakritskola doppad i mörk choklad med ett tunt täcke havssalt! Tillverkad av Kaffe & Pralin i Örebro, allt handgjort från början till slut med noga utvalda Himmelsk hallon och lakritskola, doppad i mörk choklad och pudrad med hallonkross. Gjord på noga utvalda råvaror vilket ger en fantastiskt fräsch hallonsmak, liksom smälter i munnen. Allt handgjort från början till slut av Kaffe & pralin i Örebro. Helt naturligt och galet gott!åvaror.
En härlig glaze med smak av hallon till ostbrickan, pensla på kött eller kyckling vid grillning, använd på dessert såsom glass eller på färska hallon! Den är söt och aningens trögflytande med en fin smak av hallon. Passar perfekt ihop med allt som smakar tryffel t.ex. ostar, chips, olivolja vitt tryffel. Tillverkad av Acetaia Giusti som är världens äldsta producent av balsamvinäger. Företaget grundades redan 1605 och är ännu efter 17 generationer i samma familjs ägo!
Hallonbalsamvinäger tillverkad av världens äldsta producent, Acetaia Giusti i Modena, Italien. Denna hallon balsamvinäger är lagrad ca 12 år och är en smakbomb till ostbrickan! Testa den till mögelostar eller Brie med tryffelsmak. Blanda med olivolja med vit tryffel och du har en fantastisk vinegrette att ringla över sallad, lufttorkad skinka, stekta pilsgrimsmusslor mm. Ringla den på glass eller färska bär eller enklast direkt på stekt/grillat kött eller kyckling på tallriken innan du börjar äta. Företaget har varit i samma familjs ägo sedan 1605 och är i dag världens främsta producent av balsamvinäger. Druvmusten lagras i träfat från 1600 & 1700 talet vilket ger dem en väldigt unik smak och karaktär.
En söt och syrlig vinäger med hallonsmak. God till fisk- och skaldjursrätter, fruktsallader samt dressingar och marinader.
Tips: blanda med olivolja vit tryffel och ringla över pilgrimsmusslor eller en sallad med grön sparris, delikatesspotatis och ruccola!
En söt och syrlig vinäger och härlig smak av hallon. Passar till allt; sallader, kyckling, marinader, vinegrette mm mm
Perfekt till alla fisk-/och skaldjursrätter samt sallader och såklart dessert. Blanda med olivolja vit tryffel och du får en smaksensation!
Produkten kostar 59kr/dl. Du väljer flaskmodell under fliken övrigt. Priset på flaska tillkommer.
En helt underbart god chokladkräm med sockerdragerade hasselnötter i som ger lite tuggmotstånd! Bred på klassiska salta kex tillverkade på olivolj – mums! Fungerar även att blanda ut den med grädde till en mildare kräm att använda som fyllning i bakverk. Bra som fyllning i bakverk, tårtor, kakor, våfflor, crepes, macarons, rulltårta, koka ner i pannacotta eller blanda med mascarponeost!
Hel skalad pistage direkt från Bronté på Sicilien. Används i olika maträtter genom att hacka och strö över sallader med t.ex. morötter, apelsin, saffran, granatäpple. Perfekt till alla fisk-och skaldjursrätter, i skaldjurslasagne eller strö över en fisk gratäng. Jättegott i pannacotta, strö hackad över glass eller kakor, garnering på morotskaka är alldeles utsökt!
Säljs på lösvikt. 99 kr per 100 gram.
The Rib Man’s HOLY FUCK HOT SAUCE – En tjock och väldigt stark chilisås från England med smak av tomat och Scotch Bonnet Chilli. Perfekt till hamburgare, kyckling eller ribs.
Indian Hot Chilli Pickles, för dig som gillar när det är starkt! I Indien blandar man denna med ris och färska grönsaker och serverar eventuellt med fisk, kyckling eller kött till. Går utmärkt att blanda med färska grönsaker eller gör en allt i ett plåt och lägg ner detta med övriga grönsaker. Blanda ner i en potatissallad eller pastasallad eller ha den helt enkelt som ett tillbehör på tallriken.
Italiensk smakrik salladskrydda att strö över olika typer av sallader. Passar även bra till alla fisk- och kycklingrätter. Blanda med en god olivolja och ringla som en sås över maträtten.
Exklusiv spritfylld schweizisk choklad. Tennesse Fire är en blandning av en eldig kanellikör och Jack Daniels Old No. 7 Tennessee Whiskey med en kryddig och intensiv eftersmak.
No products in the cart.