En Ligurisk Pesto Genovese med DOP klassad basilika, pinjenötter, cashewnötter och olivolja. I denna pesto ingår även vitlök, pecorino och parmesanost vilket gör att basilika smaken är mjukare och lenare.
Passar utmärkt i pastarätter, på brödbitar, ostbrickan eller som smaksättare i såser och grytor. Klicka lite pesto på pizzan eller direkt på färdiga maten på tallriken! En fantastiskt sista topping som förhöjer maträtten. Tillverkad i Italien av La Favorita.
Tillverkaren Alberti, vars gård är belägen i Ligurien, har tillverkat förstklassig pesto i över 30 år. Råvarorna i produkterna är ursprungsklassade.
Ingredienser; olivolja 44% DOP Genovese basilika 22%, cashewnötter, havssalt, Gran Padano ost, (mjölk, salt, löpe) lysozyme; naturligt ÄGGprotein), pinjenötter, Pecorino ost DOP (mjölk, salt, löpe), vitlök, vegetabilisk fiber, antioxidant: E300, suhetsreglerande medel: E330, konserveringsmedel: E202
Kan innehålla spår av andra nötter och jordnötter. Glutenfri.
Näringsinnehåll per 100 g
Energi 2203KJ/534kcal Fett 53g varav mättat fett 9,7g Kolhydrater 4,5 g varav sockerarter 2,5g Protein 7,5g Salt 3,9g