Förstklassig kryddblandning för kycklingvingar, het och ljuvlig. Användning: Strö rubben över köttet, linda in i folie. Låt stå minst 1 timme innan det är dags för grillen! Passar till: Kyckling (främst)
Ljuvlig kryddblandning för kyckling! God att även blanda kallsås/dipp med. Användning: Strö rubben över köttet, linda in i folie. Låt stå minst 1 timme innan det är dags för grillen! Passar till: Fläsk, Grönsaker, Kyckling
En ny variant av Sweet Carolina. Honung används som sötningsmedel tillsammans med lite Socker. Användning: Strö rubben över köttet, linda in i folie. Låt stå minst 1 timme innan det är dags för grillen! Passar till: Fläsk, Kyckling, Nöt
En ny variant av Sweet Carolina. Honung används som sötningsmedel tillsammans med lite Socker. Användning: Strö rubben över köttet, linda in i folie. Låt stå minst 1 timme innan det är dags för grillen! Passar till: Fläsk, Kyckling, Nöt
Fiskens bäste vän! Ett kryddsalt gjort på torkade citronskal och dillfrön. Här har vi ett flingsalt som gör sig underbart till både fisk och fågel. Med sin fina balans är det den perfekta kryddan att ha på bordet. Vill du inte ha det på fisken eller fågeln direkt så kryddar du potatisen med det och får en upplevelse utöver det vanliga!
Den perfekta potatiskkryddan! Här har du ett salt som blandar de olika lökarna med varandra. En underbar arom och potatisen smakar det där lilla extra. Det blir inte bättre!
Smaken är som en fyllig, mustig blandning av balsamvinäger, svaga lakritstoner och en söt aning av vitlök. Detta är en fermenterad vitlök som under processens gång blir svart till färgen och som kola i konsistensen. Du använder den i all din matlagning, från förrätter till desserter. Den är en härlig umamibomb som förhöjer andra smaker i maten och ger det där lilla extra!
Ketchup med Black Garlic, dvs fermenterad vitlök. Glöm vitlökssmaker och tänk sött, syrligt och mycket umami toner i den. Perfekt som smaksättare i såser och grytor för att lyfta fram andra smaker. Använd som en topping på kött, kyckling eller dippsås till grönsaker, färska som ugnsrostade! Smaken är söt och djup och passar bra till allt man vill ha en sås till.